Visum Egypte Kosten

De kosten van het visum voor Egypte

De kosten van het visum Egypte zijn afhankelijk aan het type visum dat u nodig heeft voor uw vakantie. Het elektronische visum Egypte is het goedkoopste. Dit visum is geldig voor vakanties tot 30 dagen en daardoor geschikt voor de meeste toeristen. De prijs hiervan is €34,95 per persoon.

Basiskosten visum Egypte

De kosten van de basisvariant van het visum Egypte bedragen €34,95 per persoon. Dit betreft de digitale versie van het visum, deze kan alleen online worden aangevraagd. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u geen afspraak hoeft te maken bij de ambassade; u kunt alles vanaf thuis regelen en u ontvangt het visum Egypte per e-mail.

Toeslag Multiple Entry

Indien u meerdere malen Egypte wilt inreizen moet u een zogenaamd Multiple Entry visum kopen. Net als de basisvariant kan deze alleen online worden besteld. De kosten van dit visum Egypte bestaan uit de basisprijs à €34,95 per persoon, verhoogd met een toeslag van wederom €34,95 per persoon. Indien u driemaal of vaker naar Egypte reist is het Multiple Entry visum goedkoper. Indien u tweemaal naar Egypte reist heeft deze variant het voordeel dat u de aanvraagprocedure slechts eenmaal hoeft te doorlopen.

Consulaire- en aanvraagkosten

De prijzen zoals genoemd op deze pagina zijn de totaalbedragen. De consulaire- en aanvraagkosten zijn hierin dus verwerkt, alsmede de wettelijke BTW. Ook worden er geen aanvullende service-fees in rekening gebracht indien de aanvraag via deze website wordt ingediend.

Cultuur in Egypte

Transactiekosten en koersopslag

Doordat u via deze website betaalt in Euro’s en niet in dollars betaalt u nooit een koersopslag (koersopslag is het verschil tussen de werkelijke wisselkoers en de wisselkoers die uw bank rekent). Ook betaalt u geen transactiekosten indien u gebruikmaakt van de meest gebruikte betaalmethoden van Nederland en België: iDeal en Bancontact. Betaalt u liever met PayPal of creditcard? Dat is ook mogelijk, u betaalt dan wel de wettelijk bepaalde transactiekosten.

Veilig betalen

Als u de kosten van het visum Egypte voldoet via deze website, weet u zeker dat u veilig betaalt; er wordt enkel gebruik gemaakt van met SSL beveiligde verbindingen en de veiligste betaalmethoden, waaronder iDeal en Bancontact. Bijkomend voordeel van het voldoen van de kosten per iDeal of Bancontact is dat de transactie direct wordt verwerkt, waardoor geen vertraging ontstaat als gevolg van de betaling.